Om

Om mig

När du vill unna dig det lilla extra

Kundens behov ligger mig varmt om hjärtat


Bakat med kärlek och glädje


Jag har äntligen fått möjlighet att arbeta med det som annars är min hobby, det ser jag som livskvalité. Mitt mål är att mina kunder ska finna mina bakverk som något utöver det vanliga, det som smakar lite extra och som man vill ha mera av.

Mitt företag är baserat på tron att mina kunders behov är av yttersta betydelse.


Planerar Ni ett event så tveka inte att höra av Er då jag gärna hjälper Er med utsmyckningen av detta. Jag ser då tårtan som kronan på verket och något som man kommer ihåg.


Jag välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen jag har att erbjuda.

Egenföretagare inom Bageri/konditori sedan 2013

Vad gör jag i mitt företag?


Ja inte bara tårtor och andra bakverk, jag sköter ju även min marknadsföring, min bokföring, alla planeringstimmar, varuinköp, tillverkning, egenkontroller och städning inte minst.


Jag har alltid haft en dröm om att driva ett eget företag. Modet att göra det kom inte förrän efter att jag fyllt 50 år.

Att våga leva ut sin dröm och börja arbeta med sin hobby är det mest vågade jag gjort i hela livet.

Att välja bort en fast månadslön och försäkringar om man blir sjuk mot tveksam lön och vissa månader helt utan det är modigt det.

Med facit i hand idag inser jag vad lyckligt lottad jag är. Jag har blivit stark o trygg som människa, vågar mer, tror på mig själv och ser mitt arbete som livskvalitét.

2014 stod mitt lilla Bageri klart, ett bageri som jag byggt hemma där jag älskar att stå och skapa och se ut över min sjö.

Jag känner mig oerhört stolt över allt som jag lärt mig på vägen.

Jag har fått en massa nya härliga kontakter. Människor som återkommer för att de varit så nöjda med det jag gjort åt dem.

Jag blir glad varje gång en kund kommer för att hämta sin tårta och man ser den sanna glädjen i deras ögon. Kärlek till alla dem och till min underbara man som låtit mig härja fritt i tårtträsket och utbyggnader.


072-7051162

Nyheter o Event


Uppdateras efterhand


Kontakt


Lena Brunzell

Klätten, Smebacken

671 92 Arvika

Följ mig


Du kan följa mig på min sida Lenas Bakeria på facebook där jag gör regelbundna uppdateringar